Over ons


Camperplaats Loosterstee

Aan de rand van het gezellige dorp Vriescheloo (gemeente Westerwolde, provincie Groningen) en aan het natuurgebied van de Veendiepplassen vindt u camperplaats Loosterstee. Een landelijk gelegen camperplaats op het erf van de familie Baas.

Wie zijn wij?
Wij zijn Gert en Gerjanne Baas en samen met onze drie kinderen (Mirthe, Mart en Semm) hebben we een akkerbouwbedrijf in Vriescheloo. Naast onze werkzaamheden op de boerderij, runnen we ook een caravan- en camperstalling. Het contact met onze stallingnemers zorgde ervoor dat we meer thuis raakten in  het wereldje van de camperaars. We wonen op een prachtige, landelijk gelegen plek en zo werd het idee geboren om ons bedrijf uit te breiden met een camperplaats.

Ligging camperplaats
Onze camperplaats is gelegen op een boerenerf, aan drie mooie plassen: de Veendiepplassen. Dit natuurgebied leent zich perfect voor fijne wandelingen, een picknick in het zonnetje, een hengeltje in het water of andere sportieve activiteiten. Vanaf onze camperplaats zijn er diverse wandel- en fietsroutes die u brengen naar mooie plekjes in onze gemeente. Daarnaast is een uitstapje over de grens ook mogelijk, de camperplaats is op 6 kilometer afstand van de Duitse grens.

"CAMPERPLAATS LOOSTERSTEE IS LANDELIJK GELEGEN, MAAR HEEFT OP KORTE AFSTAND OOK VEEL VOORZIENINGEN"


 Camperplaats Loosterstee is landelijk gelegen, maar heeft op korte afstand ook veel voorzieningen: Supermarkt Plus (1km), Ijssalon en Lunchroom Veendiep (600m), Drogisterij de Vijzel (2km), Tankstation en gemakswinkel Metting (1km) en Eetcounter 2000 (1,2km). In de nabije omgeving zijn er natuurlijk nog meer voorzieningen, deze vindt u onder het kopje omgeving.

Loosterstee
Begin 2021 zijn we begonnen met de aanleg van onze camperplaats en al gauw werd de naam "Loosterstee" geboren. Kenmerkend voor ons dorp is dat er veel aangeduid wordt met "Looster" en mensen om ons heen benoemden in het Gronings onze plek voor de camperplaats als: " Een doalders stee". Stee betekent in het Gronings: plekje en zo kwamen wij tot de toepasselijke naam: "Loosterstee".


Opening
Vanaf februari 2021 tot aan juni 2021 zijn we druk bezig geweest met de aanleg van onze camperplaats. De voortgang van de aanleg hebben we gedeeld via Facebookpagina Camperplaats Loosterstee. Begin juni konden we onze camperplaats openen en de eerste gasten verwelkomen. We hopen dat u met een bezoekje aan onze camperplaats net als ons kunt genieten van het prachtige Westerwolde!

Bekijk onze faciliteiten >

Powered by webXpress